dinsdag 2 februari 2016

[Gelnagels] Grey Matt

Matte nagels is een tijdje een hele hype geweest. Ik vind het bij mezelf altijd jammer dat matte lak zo snel chipt. De oplossing hiervoor is de matte lak aanbrengen over een gelnagel, want een gelnagel is hard, dus kan niet snel buigen waardoor de lak er niet af chipt!

Er is hier gekozen voor een niet al te lange nagel in een ronde vorm. Ik heb eerst de gelnagel opgebouwd en pas daarna de lak aangebracht. Wanneer de lak tussen de lagen gel zit wordt deze automatisch glanzend, de kleur kan dan wel mat gemaakt worden met een polijstblok, maar wanneer je zelf de lak wilt verwijderen is deze optie fijner!


Ik heb een gewone lak van Catrice gebruikt in een lichtgrijze kleur. Mijn geheugen is echt slecht, dus ik weet de naam niet meer, maar het is wel al een oudere lak. Daarnaast kun je natuurlijk ook iedere grijze kleur uit je eigen collectie gebruiken. Ik heb deze lak op alle nagels aangebracht.

Vervolgens heb ik de ringvingers als accentnagels gebruikt. Ik heb een stempel aangebracht over de gehele nagel. De stempel komt van een Dashica plate af. Wanneer alles goed droog was heb ik de nagels afgelakt met een matte topgel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations