zaterdag 27 februari 2016

[Gelnagels] Red Feathers

Afgelopen week liet ik jullie al een andere feather nailart zien. Deze kun je hier terugvinden, dat was een zwarte variant met witte veren. Vandaag ga ik jullie een zelfde soort nailart laten zien, alleen met andere kleuren en op kortere nagels!

Ik vind het zelf altijd erg leuk om te zien hoe een nailart eruit ziet op verschillende lengtes nagels. BIj langere nagels heb je wat meer ruimte en kun je bijvoorbeeld een extra veertje stempelen, maar de meesten van jullie zullen natuurlijk geen onwijs lange nagels hebben. Door simpel een veertje minder te stempelen is het effect hetzelfde zonder dat deze nailart heel hysterisch druk wordt!


Je kunt natuurlijk altijd je eigen kleur uitkiezen. In dit geval is er gekozen voor rood, een beetje een medium rood met crème kleur. Ik heb twee dunne laagjes aangebracht en dit goed laten drogen. 

Vervolgens heb ik met zwarte stempellak heel random wat veertjes over de nagels gestempeld. Zo alsof het lijkt dat de veertjes door de lucht zweven! Nogmaals, je zit niet vast aan een kleurencombinatie, de eerste keer gebruikte ik zwart en wit, nu rood en zwart, maar alle kleuren kunnen natuurlijk!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations