donderdag 25 februari 2016

[Gelnagels] Glitter French Met Rhinestone Accent

Vandaag ga ik jullie een set nagels laten zien die ik zelf echt onwijs geslaagd vond. Geen al te drukke nailart, maar een mooie glitter french met accent!

Dit is een nailart die wat lastiger te maken is op de natuurlijke nagels, omdat deze voor het grote deel uit gel bestaat. Ik heb het nagelbed ook iets verlengt om ervoor te zorgen dat de verhouding nagelbed/french mooi 2/3, 1/3 zou zijn. Dit heb ik met een covergel gedaan. Qua glitter heb ik een mooie zachte glitterlak van Golden Rose gebruikt. Golden Rose is echt een aanrader qua merk, ze hebben onwijs mooie kleuren en zoveel gave glitters! Ik heb de french uit de losse hand gemaakt en vervolgens met een penseel strak getrokken. 

De ringvingers heb ik als accent gebruikt. In het midden van de french zette ik een zilveren rhinestone, langs de rest van de french heb ik een lijntje met beads gezet. Dit zijn mini balletjes die je ook voor caviar nails gebruikt!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations