maandag 8 februari 2016

Personal #6

De weken vliegen voorbij. Voor je het weet ligt er alweer een weekend achter je en is het weer maandag.. Het begin van de nieuwe werkweek. Ik moet eerlijk toegeven dat sinds ik geheel klaar ben met studeren en nu echt aan het werk ben, de dagen en weken wel veel sneller voorbij lijken te gaan dan daarvoor..

Pasen valt dit jaar vroeg! Toen ik afgelopen week bij de Tante Pien (Soort van Action in Zaandam, superleuke winkel!) liep kwam ik allerlei supercute Paasspulletjes tegen. Ik was wel weer toe aan wat verandering in de salon. Dus ik ahum leefde mij uit op alle frutsels en ben nu in de salon bezig met het Paasthema!


Ik kan zo van de kroelavondjes met Verschoortje genieten. Heerlijk!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zus dit gave schilderij met daarin allerlei nagelfoto's. Deze heeft nu een mooi plekje in de salon gekregen!

Deze week weer wat mooie nageltjes mogen maken!

En alvast een beginnetje van het Paasthema! Ik hou echt onwijs van al die schattige frutseltjes haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations