donderdag 11 februari 2016

[Gelnagels] Nude Leopard

Nude nailarts kunnen heel subtiel, maar toch ook erg mooi zijn. Heb je een baan waarbij je geen onwijs opvallende nagels mag, maar waarbij je er toch wel mooi uit wilt zien, is deze nailart wellicht een leuk idee!

Voor deze nailart heb je nodig:
- Nude lak 
- Donkerbruine lak;
- Zwarte striper;
- Dottingtool;
- Eventueel plat penseel en remover.


Ik heb eerst op alle nagels een nude french manicure gemaakt. Deze zorgt voor de subtiele glow op de nagels, een witte french valt namelijk vele malen meer op. Dit is vrij onopvallend. Ik maak de french uit de losse hand en trek deze strak met behulp van een plat penseel en remover.

Als laatste stap heb ik een halve luipaardprint getekend op de nagels. Ik heb met de donkerbruine lak en een dottingtool wat vlekken gemaakt. Deze vlekken heb ik omlijnd met een zwarte striper en vervolgens nog wat random kleine zwarte vlekjes gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations