donderdag 18 februari 2016

[Gelnagels] Natural Glitter

Vandaag ga ik een nailart laten zien die vrij naturel is, maar wel een een extra touch met wat glitter heeft!

De basis van deze nailart is de natuurlijke nagel. Ik heb hier een gelnagel op de natuurlijke nagel gezet, maar door gebruik van de clear gel behoud je de natuurlijke nagelkleur.


Ik gebruikte eerst een hele lichte zilveren glitterlak. Deze bracht ik met een sponsje aan als gradiƫnt over de nagel. Dit laat je goed drogen.

Naast de subtiele zilveren glitter zitten er ook nog flakies op de nagels. Zowel Essence als Catrice hebben beide een flakies topcoat. Ik heb de flakies op een sponsje gedaan en over de nagels gedept als finishing touch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations