vrijdag 12 februari 2016

[Gelnagels] Popping Pink

Deze nailart heeft iets feestelijks! De kleur is echt prachtig en springt van de nagels af!

De kleur die ik hier gebruikt heb, is een vrij aparte kleur. Het is niet roze, niet rood, het ligt hier een beetje tussenin. De lak die ik gebruikt heb is van Golden Rose en is een structuur lak. De structuur valt overigens weer weg doordat ik er gel over aanbreng. De french heb ik uit de losse hand gemaakt. Ik heb deze strak getrokken met behulp van een plat penseel en remover. Toen de french geheel droog was heb ik als accent op de ringvingers een stempel aangebracht. De stempel komt van een Dashica plate af, het lijkt een beetje op vuurwerk wat uit elkaar spat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations