woensdag 3 februari 2016

[Gelnagels] Burst Out!

Deze nailart is echt onwijs leuk, gemakkelijk en combineert super met verschillende kleuren!

Voor deze nailart is er gekozen voor een wat donkere paarse kleur in combinatie met zilver. Je hebt dus sowieso nodig:
- Donkerpaarse kleur;
- Zilveren stempellak;
- Stempel naar keuze.


Ik heb eerst de ringvingers een full color gegeven met de paarse kleur. De overige nagels voorzag ik van een gekleurde french. Deze maak ik uit de losse hand en trek ik vervolgens strak door er met een plat penseel en wat remover langs te gaan.

In de tussentijd is de lak op de ringvinger goed droog. Hier heb ik een stempel van Dashica overheen gestempeld, het lijkt een beetje op een soort van ontploffing van vuurwerk door middel van de kleurencombinatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations