vrijdag 15 april 2016

[Gellak] Light Blue Stamping

Vandaag laat ik jullie deze fleurige lichte blauwe nailart zien welke ik met gellak maakte op de natuurlijke nagels van deze dame!De kleur die ik hier gebruikt heb is een pastelblauwe gellak kleur van Quida. Ik bracht deze in twee dunne laagjes aan over de natuurlijke nagels.

Als finishing touch bracht ik langs de zijkanten van de nagels een witte stempel aan. De stempels komen van een ebay plate, de dame koos zelf de afbeelding uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations