dinsdag 5 april 2016

[Gelnagels] Pink/Gold Stars

De combinatie van roze en goud vind ik altijd onwijs leuk staan. Deze keer combineerde ik een roze kleur met gouden glitter, helemaal leuk!

Voor deze nailart heb je geen lange nagels nodig, sterker nog, dit is een nailart die onwijs geschikt is voor korte nagels!
Wat je nodig hebt voor deze nailart:
- Roze lak naar keuze;
- Gouden glitterlak;
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Konad plate met sterren.


Ik begon eerst met het lakken van alle nagels. De ringvingers met de gouden glitterlak (Catrice) en de rest met een roze crème lak. 

Wanneer de lak geheel droog is kun je gaan stempelen. Deze dame koos voor een schattig sterrendesign. Ik stempelde deze op het midden van de nagels, maar alleen op de roze nagels. De ringvingers liet ik als accentnagels gewoon zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations