woensdag 6 april 2016

[Gelnagels] French Belts

Deze nailart is onwijs leuk om eens uit te proberen. De nailart is niet onwijs moeilijk, wel uit de losse hand gemaakt, dus enige ervaring met stripers is wel een pré. De lengte qua nagels maakt weinig uit, dit design is geschikt voor zowel een korte als lange nagel!

Voor deze nailart heb je nodig:
- Witte lak (ik gebruikte witte gel voor de french);
- Zwarte lak (Revlon);
- Witte striper;
- Zwarte striper.


 Je start eerst met het maken van de french manicure. De witte french maakte ik met gel, de zwarte gewoon met lak. Maak de french zoals je zelf graag wilt, iedereen heeft een eigen voorkeur! Ik vind het fijn om de french uit de losse hand te tekenen en dan met een plat penseel strak te trekken.

De riempjes zijn niet heel moeilijk te maken. Je maakt eerst een witte streep schuin omlaag, deze mag wat breder zijn want het moet tenslotte een riem worden. Daarna kun je met een zwarte striper de riem omlijnen, de gaatjes in de riem maken en de sluiting tekenen. Door op de foto te klikken vergroot je deze en kun je beter zien wat de details van het riempje zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations