donderdag 7 april 2016

[Gelnagels] Double colored French

Een trend die na jaren nog steeds populair is bij mij in de salon is de tweekleurige french. Deze is echt met allerlei kleurencombinaties leuk! Deze keer maakte ik een tweekleurige french met op de ringvingers als accentnagel een nailart!

Wat ik heb gebruikt voor deze nailart:
-Witte lak;
- Blauwe lak;
- Paarse lak;
- Witte striper;
- Zwarte striper;
- Dottingtool;
- Sponsje;
- Plat penseel+ remover.


Wanneer ik een tweekleurige french maak, start ik eigenlijk altijd met een witte laag. Dit doe ik zodat de kleuren wat feller overkomen. De witte laag hoeft niet strak, want je gaat er met een sponsje overheen, dus de vorm in de french zetten moet sowieso gebeuren. Wanneer de witte laag droog is, doe je de twee kleuren naast elkaar op een sponsje. Dit dep je over de witte laag heen om een mooie kleuroverloop te krijgen. De kleuren zullen nu overal zitten. Maar met behulp van een plat penseel en remover kun je de french mooi strak krijgen. 

De ringvingers gebruikte ik als accentnagels. Met de stripers en dottingtool zette ik wat random streepjes en stipjes over de nagel heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations