dinsdag 26 april 2016

[Gelnagels] Natural Glitter

Vandaag laat ik jullie een leuke sparkly nailart zien, die erg gemakkelijk is om zelf te maken wanneer je de juiste materialen hebt!


 
Voor deze nailart heb je nodig:
- Losse glitter naar keuze;
- Topcoat. 

Ik heb zelf eerst een natuurlijke gelnagel opgebouwd. Om de nagels een beetje een natuurlijke glow te geven heb ik clear gel en een cover gel gebruikt. Toen de nagel geheel opgebouwd was heb ik de nagel gelakt met topcoat. In de natte topcoat strooide ik de losse glitters. Dit liet ik drogen en met een fluffy kwastje veegde ik de overtollige glitter van de nagels af. Uiteindelijk nog even goed met 1 of 2 laagjes topcoat aflakken en dan heb je supersparkly nails!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations