woensdag 20 april 2016

[Gelnagels] Triple Grey

Een kleurengradiënt is echt onwijs leuk om te maken en makkelijk te combineren met verschillende kleuren! Bij deze nailart is ervoor gekozen om verschillende tinten grijs te combineren met elkaar!

De nailart is gemaakt op gelnagels. Dat betekent dus ook dat de puntige vorm gevijld is in de tips. Persoonlijk vind ik de vorm mooi staan bij de vingers van deze dame. Natuurlijk verschillen smaken, gelukkig ook maar. Dus ik weet dat niet iedereen het puntige mooi vind, maar in dit geval gaat het natuurlijk om de nailart en niet om de vorm!


Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Lichtgrijze lak;
- Medium grijze lak;
- Donkergrijze lak;
- Sponsje.
Eventueel ook wat wattenstaafjes op een penseel met remover om de overtollige lak van de nagelriemen te halen. 

 Om de kleuren feller te laten overkomen kun je ervoor kiezen om een witte basis aan te brengen op de nagels. Omdat grijs een vrij donkere kleur is heb ik dit zelf hier niet gedaan. Ik heb de drie kleuren onder elkaar op een sponsje aangebracht en vervolgens over de nagel gedept om de gradiënt te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations