vrijdag 1 april 2016

[Gelnagels] Dark Gradiënt

Oei oei, 1 april! Gelukkig voor mij is de vrijdag mijn werkdag in de salon en niet in het onderwijs. Ik ben namelijk zo'n persoon die in letterlijk alle grapjes trapt! De nailart van vandaag is natuurlijk geen grap, maar wel een nailart voor de dames die van donkere kleuren houden!

Deze nailart is een gradiënt van kleuren die van donker naar licht gaan. Ik heb de volgende materialen gebruikt:
- Zwarte lak (revlon);
- Grijze lak (Catrice);
- Nude lak (ELF);
- Sponsje.


Wanneer ik een gradiënt maak met lichtere kleuren lak ik de nagels vaak eerst geheel met wit. Op die manier komen de kleuren wat feller uit. Bij donkere kleuren is dat niet zozeer nodig. Ik heb het in dit geval niet gedaan zodat de kleur echt van zwart naar lichter zou lopen.

Ik pakte voor de gradiënt een sponsje die groot genoeg was voor de nagels. In een horizontale volgorde zette ik een streep zwart, grijs en nude onder elkaar op het sponsje. Het sponsje depte ik vervolgens op de nagels, om een mooie overloop te krijgen beweeg je het sponsje ook wat omhoog en omlaag zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations