dinsdag 19 april 2016

[Gelnagels] Blue Jeans

Soms is het zo leuk om een bepaalde nailart steeds weer ietsjes aan te passen zodat er een compleet andere nailart onstaat. Dit deed ik ook bij deze blue jeans nailart. Al eerder maakte ik een jeans nailart, maar die was toch net weer even anders dan deze! Ook maakte ik eerder een witte jeans nailart, welke ook net weer even anders was!

Bij deze variant van de jeans nailart gebruikte ik enkel de versies met de ronde french manicure en de hoekige french. De nagels waarbij er een full color op de eerdere versies stonden heb ik dit keer overgeslagen.


Ik maakte de french en de hoekige french met een jeansblauwe kleur. Om er wat meer patroon in te krijgen bracht ik met een waaierpenseel wat lichte blauwe accenten aan. Vervolgens stempelde ik met wit de ritsen. Wil je precies weten hoe je deze nailart maakt, dan kun je deze step by step bekijken! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations