vrijdag 8 april 2016

[Gelnagels] White Jeans Nailart

Een tijdje geleden zagen jullie al een blauwe jeans nailart voorbij komen. Dit keer maakte ik een ietwat ander variant op deze nailart, maar dan niet met blauw, maar met wit!

Voor deze nailart heb je nodig:
- Witte lak;
- Lichtgrijze lak;
- Waaierpenseel;
- Goldblack stampingpolish (konad);
- Dashica stampingplate met ritsen;
- Stempel/Scraper.


Op de pinken/wijsvingers maakte ik met de witte lak een french manicure. De overige nagels lakte ik geheel in de witte kleur. 

Om de witte kleur wat meer diepte te geven bracht ik wat lichtgrijze lak aan op een papiertje en hier ging ik met een waaierpenseel doorheen. Dat waaierpenseel bracht ik vervolgens over de witte kleur heen. Nadat dit droog was stempelde ik de ritsen over de nagels heen, dit zijn verschillende designs welke afkomstig zijn van een Dashica plate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations