zaterdag 2 april 2016

[Gelnagels] Mermaid Tail

Deze week begon ik met het laten zien van een vrolijke blauwe nailart. De week eindig ik met wederom een nailart waarbij ik dezelfde vrolijke kleur gebruikte. Dit keer is de nailart over de basis heen heel anders, wanneer ik deze nagels zie moet ik altijd een beetje aan een zeemeermin denken!

Ook deze nailart maakte ik met dezelfde blauwe gradiënt. Wanneer je zelf heel handig bent met stripers kun je de nailart over de gradiënt heen ook zelf tekenen. Ik ben van het makkelijke soort dus koos voor een stempel. 


De stempel welke ik gebruikt heb komt van een Dashica plate af. Het is eigenlijk een full nail stempel, maar ik gebruikte hem als stempel over de gradiënt heen. De combinatie van de blauwe achtergrond en de stempel over het blauw heen vind ik echt heel leuk bij elkaar passen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations