donderdag 29 november 2012

Catrice NeoNaturals Limited Edition


Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by Catrice nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken.

NeoNaturals is de nieuwe limited edition van Catrice, eindelijk een Limited Edition die compleet in het teken staat van nagels. Deze collectie zal dus enkel uit lakken en een nailartkwastje bestaan, geen make-up of andere producten. Normaal gesproken ben ik niet zo onder de indruk van de LE's van Catrice, laten we eens kijken wat ze ons dit keer aanbieden! 

De collectie bestaat uit de neo's (felle kleuren) en de Naturals (nude kleuren). In totaal zullen er 12 nieuwe lakken verkrijgbaar zijn in de periode van half december tot half januari.

Neo's 
For Bright Guys
Mr Brightside 


 
Mrs Brightside
Bright, Brighter, Brightest

On the bright side of life
Little Miss Sunshine

Hmm de lakken zien er voor mij allemaal vrij standaard uit. Het zullen geen knallende neon kleuren worden gok ik, dus zullen het waarschijnlijk standaard crème lakken zijn. Helaas, de lakken roepen niet echt mijn naam! Adviesprijs: €2,69.

Naturals
Be naturally crazy
Natural is calling

Makes me smile
Enjoy me

Have a good day
Be natural

De naturals zijn allemaal nude lakken. Ik vind de kleuren niet absurd veel van elkaar verschillen en ik vraag me ook een beetje af of deze lakken andere kleuren zijn dan de nude lakken die nu al verkrijgbaar zijn in de ultimate nudes collectie. Ik ben persoonlijk geen fan van nudes en ook deze lakken trekken mij helaas niet. Adviesprijs €2,69.

Als laatste bevat deze collectie een nailart kit. Dit is een nailart kwastje maar zoals ik zie is dit een plat kwastje. Kwastjes waar je goed mee kunt nailarten zijn over het algemeen puntig en smal ik vraag mij dan ook af of dit een goed kwastje is! Adviesprijs €3,59.

Persoonlijk vind ik deze collectie wat tegenvallen en zit ik er niet echt op de te wachten. De nagellakken hebben standaard kleuren en nudes gebruik ik zelf amper. Ik ben meer van de aparte kleuren en finishes, de LE's van Essence trekken mij meestal dan ook wat meer. Maar wie weet zit er voor jullie wel iets leuks tussen! 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb al genoeg neons maar ik ga toch wel even voor de nude lakjes kijken. Ik vind het trouwens wel een beetje een 'misplaatste' LE zo vlak bij kerst en nieuwjaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Merel,

    Helemaal mee eens, ze hebben de plank volkomen misgeslagen met deze LE!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations