vrijdag 9 november 2012

Stempeltest: Catrice Deel 1

Aangezien jullie de stempeltest allemaal zo leuk vinden, heb ik vandaag weer een nieuwe stempeltest voor jullie! Dit keer heb ik een aantal lakken van Catrice genomen om te testen. Een mix van de wat oudere lakken en de nieuwere! In de volgende editie zullen er Essence lakken voorbij komen! 

De lakken die ik vandaag ga testen van links naar rechts:
Strawberry fields forever, ASHley, Browno Mars, Steel My Heart.De vier lakken op een witte basis:
 
Strawberry fields forever: Stempelt overduidelijk! Dit is een ontzettende fijne stempellak en duidelijk te zien op een lichte ondergrond.
ASHley: Ondanks dat grijs en wit dicht bij elkaar liggen is ASHley vrij duidelijk te zien als stempellak. Op een lichte basis is dit een leuke stempellak voor een subtiele nailart.
Browno Mars: Deze lak bevat shimmer welke meestal wat lastiger stempelen, toch is Browno Mars duidelijk te zien op een lichte basis. Als stempellak wordt de kleur van Browno Mars wel lichter dan wanneer je hem gewoon als nagellak gebruikt.
Steel My Heart: Dit lakje is pas recent uitgekomen. Steel my Heart heeft een speciaal brushed metal effect en droogt vrij snel. De lak is als stempellak veel lichter dan als gewone lak. Doordat deze lak heel snel en mat opdroogt zou ik hem niet adviseren als stempellak.

De vier lakken op een zwarte ondergrond:

Strawberry fields forever: De kleur wordt een stuk donkerder wanneer je hem stempelt op zwart. Toch blijft het duidelijk zichtbaar, ik moet zelf wel zeggen dat ik hem mooier vind op een lichte basis. Deze lak is geschikter om te gebruiken op een lichte ondergrond.
ASHley: ASHley is ontzettend mooi op een donkere ondergrond. Het patroon is mooi diep van kleur en duidelijk zichtbaar. ASHley is geschikt om zowel op een donkere als lichte ondergrond te gebruiken.
Browno Mars: Deze lak wordt vrij subtiel wanneer je hem stempelt op een donkere ondergrond. Toch vind ik het effect wel mooi. Browno Mars is geschikt voor zowel een donkere als lichte ondergrond.
Steel My Heart: Hier is het patroon niet duidelijk zichtbaar meer. Steel my Heart is geen geschikte stempellak.

Krijgen jullie al zin om lekker te gaan stempelen met de lakken van Catrice?
 

6 opmerkingen:

 1. Die doen het over het algemeen dus best goed. Ziet er goed uit.

  Enne...nu kreeg ik weer niks via facebook te zien :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt er was idd een probleem met het programma die doorlinkt naar facebook. Dacht het opgelost te hebben maar hij deed het weer niet! Als het goed is zou je ze nu gewoon weer moeten zien, heb het opnieuw geinstalleerd en de foutmelding was verdwenen. Nog even afwachten of hij het blijft doen! Iig bedankt dat je me op de hoogte houdt!

   Verwijderen
 2. Dit is zoooo handig! Wat een goed idee om dit te doen. Dus Browno Mars it is, die heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn zulke handige artikeltjes, scheelt mij weer werk :$
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal het in de gaten houden of het nu goed gaat via facebook. Graag gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations