zondag 11 november 2012

Nailart: Rainbow Stripes

Op sommige momenten ben ik ontzettend toe aan een lekkere kleurrijke en vrolijke nailart! Afgelopen week was het weer eens zover. Ik ben lekker met stripers wezen kliederen en deze vrolijke nailart rolde eruit! 

Ondanks dat ik deze nailart rainbow stripes genoemd heb is de volgorde van de kleuren niet helemaal zoals een regenboog. Ik heb verschillende kleuren stripers gebruikt. De meeste zijn van Max (van de Action) en één striper is van Fogan.


Ik heb de strepen verticaal op mijn nagels getekend. Ik ben begonnen met de lichtblauwe striper van max, een donkerblauwe shimmer striper van Fogan, een donkerroze van Max, een lichtroze van max, een rode en een oranje beide ook van Max.

Ik moet wel zeggen dat ik ontzettend vrolijk wordt van deze nailart! Al die kleurtjes lichten deze donkere dagen toch wel een beetje op! 

Wat vinden jullie van deze kleurrijke nailart? Maken jullie jezelf ook wel eens vrolijk door lekker veel kleur te gebruiken op je nagels?

3 opmerkingen:

  1. Super leuk en heel toevallig heb ik eergisteren ook een streep nail art op mijn nagels gezet maar ik heb het met zwart en grijs en wit gedaan. Zal het wel even op facebook zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleuren zijn leuk ik baal ervan dat onze action ze niet heeft!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations