zondag 25 november 2012

Nailart: Flamingo's!

Vorige week liep ik door de Primark in Zaandam toen ik een jurkje zag hangen met een flamingo patroontje. Het jurkje zelf stelde niet veel voor, maar door het patroon kreeg ik opeens onwijs zin om flamingo's te nailarten! Door de flamingo's kreeg ik weer zo'n lekker vrolijk zomer gevoel, zomer op mijn nagels!

Ik begon de nailart met een lichtblauwe ondergrond. Dit is Hema - Nr 82. Ik koos een witte, zwarte, donkerroze en lichtroze striper van Max uit en legde alvast een dottingtool klaar voor de oogjes!

Met de donkerroze striper ben ik begonnen met het lichaampje en de nek van de flamingo. Dit moet natuurlijk even goed drogen aangezien de kleuren anders gaan mengen. Ondertussen heb ik met wit het begin van de snavel gemaakt en met zwart de rest van de snavel afgemaakt.

Met een witte dottingtool heb ik een stipje als oogje gemaakt. Met een wat kleinere dottingtool heb ik een pupil gemaakt. Als laatste heb ik de flamingo een lichtroze vleugel gegeven met de lichtroze striper van Max. De stripers die ik voor deze nailart gebruikt heb komen dus allemaal bij de Action vandaan! 

Wat vinden jullie van de flamingo's? Willen jullie hier een video (of foto?) tutorial van zien?

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations