zaterdag 24 november 2012

[Review] Max Magnetic Nailpolish Set 3

De Action begint een steeds populairdere winkel te worden, ook voor de nagelliefhebbers onder ons! Naast de gewone nagellakjes, de setjes stripers hebben ze nu ook setjes magnetische nagellak en laatst kwam ik zelfs een nageldroger (€1,99) tegen! Ik heb al eerder reviews gemaakt over deze magnetische nagellak. Zie hier set 1 en set 2.

Dit setje bestaat uit een streepjes magneet, een groene nagellak en een soort van goudkleurige nagellak. Ik kan je nu alvast verklappen dat ik weg ben van de groene!

Groen

De groene kleur vind ik ontzettend mooi! Dit lakje is mooi donkergroen en is echt zo'n perfecte kerstgroen. Zoals je kunt zien komt het streeppatroon duidelijk op mijn nagels. Naarmate ik meer met de lakjes oefen lukt het steeds beter. Voor gebruik moet je de lak goed schudden, hierna breng ik een wat dikkere laag aan en houd ik voor 20 sec de magneet zo dicht mogelijk boven de lak. 

Goud
Het tweede setje welke ik reviewde bevatte ook een goudkleurige lak. Toch was die kleur goud heel anders dan deze. Wanneer je terug kijkt naar de foto's uit de eerste review en deze kun je heel duidelijk zien dat oefenen met deze lakken echt werkt. Zo kreeg ik het de eerste keer niet voor elkaar een duidelijk patroon te creëren en zie je hier al echt duidelijk het streepjes patroon. 

Kortom, de kwaliteit en de werking van deze lakken zijn prima vooral voor de €1,50 die je ervoor betaald. Mocht je niet zo'n goede nailarter zijn en toch iets leuks willen voor Kerst is de groene magnetische lak uit dit setje een aanrader! Psst, mocht je liever de groene lak met een sterpatroontje willen hebben, dan kun je de magneet uit een ander setje gebruiken boven dit lakje! 

Hebben jullie al een favoriete magnetische lak van Max?

6 opmerkingen:

 1. Super mooi, deze heb ik ook. Maar wat valt er te oefenen? Het is toch gewoon een kwestie van de magneet boven de lak houden, wat moet je daar nou aan oefenen? Vertel...want bij mij zie je het patroon nog steeds niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met oefenen bedoel ik het vaker doen! Als je de lakken vaker gebruikt krijg je opeen geven moment onder de knie hoe dik de laag moet zijn die je aanbrengt en hoelang je de magneet boven je nagel moet houden voor hrt beste resultaat! Bij mij kun je wel al echt duidelijk verschil zien in vergelijking met de eerste keer:-)

   Verwijderen
 2. Ik heb ze zelf ook en ben er echt super blij mee zeker nu ik weet hoe het met. Ik vind het ook beter dan de magnetische nagellak van essence, want daar kan ik net niets mee.

  Deze kleurtjes zijn trouwens erg leuk en die groene is inderdaad erg goed geschikt voor kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel veel beter uit dan de andere die je reviewde. Denk dat het dan aan het magneetje lag. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah op die manier oefenen. Ja,nou ja, ik zal het nog wel eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations