donderdag 8 november 2012

Instagram #30

Whoa deel 30 alweer van de Instagram posts! Wat vliegt de tijd en wat geniet ik er nog steeds van om foto's te maken van random dingetjes! Hopelijk vinden jullie het ook nog steeds leuk om iedere donderdagochtend een persoonlijke update te zien! Mocht je mij via Instagram willen volgen kan dat met de naam: sylvia_nailartcreations!

Cadeautjes ingepakt! Mijn zus is 10 november jarig en aangezien ze nooit weet wat ze wilt heb ik dit keer gewoon wat random leuke dingetjes voor haar gekocht. Ben benieuwd wat ze ervan vind!

De kleine boef, het is zo'n lieverdje!

Afgelopen week heb ik tentamenweek gehad. Mijn herkansing ging top daar heb ik een 8,5 voor gescoord. Tijdens het leren voor de toets leerpsychologie zag ik het echt niet meer zitten. Dit hierboven.. was gewoon even mijn leerstijl op dat moment ;-)! Vooral het stuurloos en ongerichte deel!

Kiekeboe! 

Even shoppen bij de Action, ik kan daar nooit met lege handen weggaan! Ik kocht wat leuke kookboeken en een eigen receptenmap. Wat gekleurde gelpennen, nieuwe tekstmarkers en een leuk goudkleurig nagellakje. De verpakkingen van de reguliere lakken van Max zijn veranderd, ze zijn nu zwart ipv wit, dit ziet er toch wel wat strakker uit!

Sja hij probeert iedere dag weer iets nieuws uit.. Als er niets te stelen valt van tafel dan maar het eten door de hele keuken strooien!

Verschoor moest maandag naar de dierenarts voor de inentingen. Hij heeft zich zo lief gedragen! 

Oh oh, naughty face! Sja hier is hij echt iets ontzettend ondeugends van plan!

Klein experimentje met stripingtape liep uit op heel veel werk! Binnenkort hier meer over!

Gisteren had ik lekker een dagje vrij dus samen met mijn zus ben ik even naar de stad geweest. In eerste instantie voor de Essence collectie (helaas waren er nog maar 2) maar ik liep tegen een huge schap met Catrice Million Styles topcoats aan! Gaaf, deze waren allemaal uitverkocht toen ze in de winkel lagen. Ik heb geen idee of deze nu opeens overal terugkomen trouwens! Het bovenstaande ijsbeertje kocht mijn zus bij de Big Bazar, supercute!

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations