maandag 12 november 2012

Catrice - Steel My Heart

Sinds een tijdje heeft Catrice weer plaats gemaakt voor een aantal nieuwe lakken. Helaas duurt het bij mij in de stad altijd een eeuwigheid voordat de nieuwe lakken er zijn. Maar ruim een maand na de originele data dat deze lakken in de winkels zouden liggen kwam ik ze eindelijk eens tegen bij mijn Kruidvat!

Het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien is Steel my Heart. Een lakje waarvan Catrice zegt een brushed metal effect te hebben. Ik begreep zelf niet helemaal wat deze finish zou zijn dus ik was erg nieuwsgierig! 


Na het aanbrengen van deze lak merkte ik op dat de zogezegde 'brushed metal effect' niets meer is dan een semi-matte finish. Dit betekend dat de lak niet compleet mat opdroogt maar een beetje half half. Het lijkt ook wel een beetje op een suede finish.

De kleur van de lak is lastig te omschrijven. Hij is heel donker en neigt een beetje naar donkergrijs. Daarentegen zitten er wel weer hele fijne gekleurde glittertjes in dit lakje. Kortom, best een originele lak dus, goede zet Catrice! De dekking is prima, met 1 laagje is hij al zo goed als dekkend, ik heb 2 laagjes gebruikt voor een iets mooier effect. De lak droogt erg snel, op het moment dat ik met mijn pinknagel bezig ben is de lak op mijn wijsvinger al droog!

Wat vinden jullie van de nieuwe brushed metal effect lakken van Catrice? Hebben jullie ze al uitgeprobeerd?

10 opmerkingen:

 1. Heb dit lakje zelf vrijdag gekocht.
  ik vind het echt een mooi lakje zeker voor de tijd van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi hoor. Echt een chique lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Ik ga vandeweek zeker even zoeken naar dit lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje! Ik heb hem al meerdere malen voorbij zien komen:).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie zelf vooral steel my soul voorbij komen. Die is ook echt prachtig, moet m vandeweek nog n x halen!

   Verwijderen
 5. Door jouw artikel heb ik hem inmiddels in huis gehaald:) Hij is prachtig! Ben er erg blij mee:D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lakje! Hij is echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations