donderdag 29 november 2012

Instagram #33

Deze week heb ik echt niet normaal veel foto's gemaakt. Volgens mij wordt ik een beetje een Instagram addict ;-).. Gelukkig vinden jullie het leuk om te zien dus is er ook deze week weer een Instagram editie! Niet alle foto's die ik deze week op Instagram geplaatst heb komen in dit artikel terug ivm lengte, mocht je de overige foto's ook willen zien kun je me volgen op Instagram: sylvia_nailartcreations.

Hee, daar hebben we weer een andere kat! Blacky wilde afgelopen week opeens aandacht waardoor ze als een gek ging rollen en mauwen over de grond. Eerlijk gezegd was het best een lachwekkend gezicht voor een poes van 9 jaar oud!Kleine snurkende Verschoor met z'n tongetje uit zn bekje, cute!! Deze week zijn we m lekker aan het vertroetelen want ja.. maandag wordt meneer gecastreerd. Aankomende week zullen er dus waarschijnlijk wel wat suffe kater foto's voorbij komen ;-)!

Één van de eerste foto's welke ik met deze telefoon maakte. Een roze basis met China Glaze - Doll House. Gave combi! Gek genoeg heb ik er nooit goede foto's van gemaakt, stom hè? Wat zijn mijn nagels hier trouwens kort hè? Shorties!!

De meesten van jullie zullen het ongetwijfeld veel te vroeg vinden (is het stiekem ook!) maar afgelopen week kocht mijn moeder een nieuwe kunstboom. Meestal hebben we een echte boom maar in een flat van 3 hoog is het toch ieder jaar weer een gedoe. Ik moest natuurlijk checken of hij wel compleet was, dus ja.. de boom meteen maar opgezet!

 Afgelopen zondag ben ik naar de Kerstmarkt (ja sorry, het is zo sfeervol!) bij Overvecht geweest. Ze hadden ontzettende leuke dingen staan en sja, ik heb mijn nieuwe buddy gevonden hoor! Meet Mr Snowman ;-).

Afgelopen vrijdag kwam er een nieuwe enquête online die inmiddels al supervaak ingevuld is, 10000x thanks! Tussen de antwoorden kwam er onder andere ook een tip voor een nailart pagina voorbij. Supergave tip, deze pagina is zoals je hierboven kunt zien inmiddels in de maak! Zo ongeveer 2,5 jaar aan nailarts op 1 pagina, het is even wat werk dus ik kan niet garanderen dat hij er vrijdag zal staan (vrijdag komen de resultaten online) maar ik ga mijn best doen!

Deze antibiotica is deze week een grote vriend geweest! Maandag kreeg ik blaasontsteking en de meeste vrouwen weten wel hoe vervelend dit kan zijn.. Gelukkig werkt de antibiotica goed!

Kitty overload! Ik weet dat jullie het leuk vinden ;-)! Hierboven zie je Verschoor vooral in zijn boevenbui, maar hij kan ook zo lief naar de tv kijken!

Na 5 dagen een kale boom gehad te hebben (het zat niet mee, lampjes waren stuk en ik wilde dit jaar meer kleur!) heb ik gisteravond dan toch de boom versierd, hij is nu helemaal klaar en staat er gezellig bij te wezen! Ik ben dit jaar lekker los gegaan met de boom en heb er allerlei kleurencombo's ingestopt. De afgelopen jaren was het enkel rood/goud dus het mocht wel eens iets anders.

Psst, hebben jullie stiekem de Kerstboom ookal staan?

 

8 opmerkingen:

 1. Wat is jullie kat Verschoor schattig! Haha met zn ondeugende oogjes ^^
  Oeh jik bent al bij n kerstmarkt geweest :) ik ga ook! Maar dan op 6 december in Rotterdam (a) zin in!

  En ik kijk al uit naar vrijdag! (Als t lukt dan he, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik kijk ook uit naar vrijdag, als het lukt inderdaad :-) Dat is gaaf zeg. Ben heel benieuwd.

  Het is altijd super leuk om boefje Verschoor te zien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is Verschoor toch een lekker ding, als ik dat zie mis ik echt mijn rode kater! En dan wil ik nog zeggen dat je een supergave jas heb! Waar vandaan? (a) En de kerstboom, tsja mijn kerstdorp stond er 3 weken geleden al... Hihi :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Robin,

  Ah ben benieuwd hoe jij het vind in Rotterdam! De nailart pagina is klaar maar helaas werkt Imageshack niet mee waardoor sommige foto's steeds de link verliezen en niet meer werken, grr! Ben bang dat het dit weekend gaat worden voordat alles gefixt is!

  @ Vivian,

  Hihi ja tis echt een cutie hè!

  @ Jennifer,
  Thanks! M'n jas komt bij de Primark vandaan! Nu voel ik me minder gestoord, ik hou van kerstdorpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb de kerstboom ook al staan......ik heb er zelfs twee ;-) en ook mijn winterdorp/kerstdorp staat er al, echt genieten.

  Groetjes,
  Linda
  (www.limdagboek.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verkopen ze zulke leuke jassen b ij de primark:O HEBBE HEBBE HEBBE :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Jennifer,

  Haha ja! Soms hebben ze best leuke dingen hoor, je moet er alleen op het goede moment naar kijken en goed zoeken! Nu woon ik zelf in Zaandam dus is de Primark voor mij lekker dichtbij..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations