zondag 4 november 2012

Nailart: 3 Kleuren + Winactie!

Vandaag ga ik jullie een simpele nailart laten zien die je zelf heel gemakkelijk kunt namaken! Voor deze gehele nailart heb ik enkel 3 kleuren stripers gebruikt! De drie kleuren stripers komen uit een setje van Max, ik heb de kleuren Red, Magenta en Orange gebruikt. Rood, roze en oranje!

Met deze drie kleuren kun je natuurlijk verschillende nailarts maken, de kleuren passen goed bij elkaar dus je kunt er flink mee spelen! Ik heb besloten om max - red te gebruiken voor een french manicure. Naast het maken van streepjes zijn stripers ook geschikt om een french manicure mee te maken!


Uiteraard kun je er met deze kleuren ook voor kiezen om een oranje of een roze french manicure te maken, dit staat ook best leuk! Ik vind het zelf handig om eerst een randje met een striper te maken waar je french manicure gaat eindigen, vervolgens hoef je dan enkel de tips van je nagels in te kleuren met de striper. Wanneer je kortere nagels hebt is dit zo gepiept!

Ik heb dus gekozen voor een rode french manicure. Ik heb de roze en oranje stripers gebruikt om steeds om en om een streepje te zetten. Uiteindelijk krijg je zo dus een makkelijke maar kleurrijke nailart waar je maar 3 kleuren stripers voor hoef te gebruiken! Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie van andere kleuren!

Wil jij zelf nou ook een nailart maken met deze kleuren stripers? Dat kan! Ik geef namelijk een splinternieuw setje Max stripers weg aan één van jullie!

Wat moet je doen? Je hoeft enkel een comment achter te laten op dit artikel, dan ding je automatisch mee voor de prijs! Je kunt meedoen t/m 10-11-2012 23:59. De volgende dag maak ik de winnaar bekend! 

Let op: het kan zo zijn dat de stripers verzonden worden zonder verpakking i.v.m. ruimtebesparing!

19 opmerkingen:

 1. Heey,

  Super mooi gedaan!

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan, jammer dat deze niet bij onze action is.Grrr want er zijn mooie kleurtjes te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke kleurtjes bij elkaar. bij onze action was alles al heel erg snel weg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi. ik heb toevallig ook 'n nailart gemaakt met deze rood en roze, mooie combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze combinatie erg mooi gemaakt! Je zou niet eens zeggen dat deze stripers van de Action zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil ook wel jou nagels hebben pffff zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee de nailart die je gemaakt hebt.

  deze set stropers mis ik nog zijn aldoor uitverkocht bij de action hier :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik heb 1 setje (black/silver/bronze)maar de andere wil ik ook graag hebben maar die waren al op :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben helemaal gek op stripers dus ik wel mee doen aan deze geweldige actie!!
  ik wil nog even zeggen dat ik je idee erg creatief vind en erg gewaagd om er 3 tegenlijk te gebruiken. het ziet er prachtig uit! grs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke, kleurige nail art. De stripers zijn altijd op als ik er eens kom dus uiteraard doe ik lekker mee met deze win actie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke kleurtjes!
  Ik heb nu bijna alle setjes, maar deze nog niet!
  Ook ik doe dus mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In het begin dacht ik echt, wooh wat vloeken deze kleuren bij elkaar, maar nu ik deze nail art ziet ben ik toch wel stiekem heel erg geinterreseerd :P
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk gedaan. Ik doe graag mee met de winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie nailart! leuk ook dat je de stripers weggeeft! als ik win dan maak ik dezelfde nailart en stuur ik m wel via twitter!! xoxo minke!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er heel leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er echt top uit !
  super gaaf, zou ook leuk zijn geweest met iets van glitter, geef een speels effect!

  groetjes cynthia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations