woensdag 7 november 2012

[Review] Max Magnetic Nailpolish Set 2

Afgelopen zaterdag hebben jullie de eerste review van de magnetische lakjes van Max al gezien. Vandaag ga ik jullie een ander setje met magnetische lakjes laten zien. Dit setje heeft een stervormig magneetje en een goud en zilver magnetisch lakje.

In de eerste review konden jullie al lezen dat het geen gemakkelijke opgave was om het patroontje mooi op de nagels te krijgen. Ik heb zelf ondervonden dat het steeds beter gaat wanneer je er meer gebruik van maakt. Kijken jullie mee naar de swatches van deze lakken?

Goud


Ook bij dit setje moet je er rekening mee houden dat je de lakken enorm goed moet schudden voor gebruik. Doordat je de lak schud komen de magnetische deeltjes vrij welke reageren op het magneetje. De eerste keer merkte ik al op dat je dikkere laagjes moet gebruiken. Dit keer heb ik dus een vrij dikke laag aangebracht en zoals je kunt zien: Ik zie echt een leuk sterpatroontje tevoorschijn komen!

Zilver
 Het volgende lakje is een zilverkleurige. Ook hier heb ik weer een dikke laag aangebracht. Ik moet zeggen dat ik vind dat dit de beste poging tot nu toe is! In het zilver zie je heel goed het sterpatroontje van de magneet terug! Waar ik zelf wel af en toe moeite mee heb is het zorgen dat je de magneet niet tegen de lak aanstoot. Ik probeer zelf de magneet zo dicht mogelijk boven de nagel te houden, maar let er dus wel goed op dat je hem niet té dichtbij houdt!

Conclusie: Ook bij de magnetische lakken is het écht een kwestie van oefenen! Wanneer je vaker dit soort lakken aanbrengt met magneetjes krijg je vanzelf een bepaalde techniek die voor jou goed werkt! De kwaliteit van de magnetische lakken en de magneet is verder prima, vooral voor een prijs van €1,50 per set!

Hoe vinden jullie de magnetische lakken van Max tot nu toe?

15 opmerkingen:

 1. Ik vind het leuk! Vooral de zilveren vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze leuk maar de kleuren zijn wat mij betreft net niet leuk genoeg!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm.. ik vind de plaatjes een beetje tegenvallen vergeleken met die van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik een van de mooiste setjes:D Die paarse vind ik ook erg mooi samen met groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ook helpt om het patroontje er beter op te krijgen is de magneet langer boven de nagel te houden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Maar ik loop altijd zo te trillen met dat magneetje boven mn nagels haha! Hou hem meestal zo'n 15 sec boven de lak!

   Verwijderen
 6. Deze heb ik ook maar dan met streep patroon en dat lukte voor geen meter. Ik zat te kloten met die magneet omdat ik het zo dicht mogelijk boven de nagel wilde houden kwam het tegen de lak aan ggrrrrrr :-)
  En je zag het nauwelijks. Maar mijn volgende poging is met een veel dikkere laag want zo te zien moet het wel goed lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oja, sorry. Mijn opmerking klinkt heel vaag. Ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat ik de sterretjes niet zo duidelijk vind. Misschien wanneer je de magneetjes langer boven je nagels had gehouden, dan waren de sterretjes misschien strakker en duidelijker geweest. (Ik lees dat de comments hierboven daar ook over gaan :D ) Ik heb ze zelf ook en ik heb ze ook meteen uitgeprobeerd en ik wilde eigenlijk zeggen dat ik de streepjes(de sterretjes heb ik niet) bij mij echt heel duidelijk te zien zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations