maandag 5 november 2012

China Glaze - DV8

De naam DV8 is al meerdere malen voorbij gekomen op deze website. Ik zie nu pas eigenlijk terug dat ik dit lakje al meerdere malen voor nailarts heb gebruikt, maar eigenlijk nooit de swatches heb laten zien! Zo zonde want DV8 is echt een beauty!

DV8 is een prachtig helderblauw lakje, hij heeft een holografische finish en is dus vooral in het zonnetje prachtig. Helaas schijnt er in deze maanden niet echt zon meer, maar ook op donkere dagen is dit een erg mooi kleurtje. DV8 komt uit de OMG collectie van China Glaze. Deze lakken worden niet meer gemaakt, maar zijn nog steeds erg gewild. Als je goed zoekt kun je ze misschien nog vinden in webshops of op Ebay.


Deze foto is onder lamplicht gemaakt zonder flits, hier zie je het holografische effect wat beter terug. Wist je trouwens dat je ook heel mooi kunt stempelen met DV8? Zie hier de stempeltest en zie hier en hier twee nailarts waarbij ik DV8 gebruikt heb om mee te stempelen. 

DV8 is één van de lakken die ik al een aantal jaren heb en nog steeds vrij vaak gebruik en met veel plezier! Deze lak is dekkend met 1 laagje en droogt supersnel! De lakken van China Glaze brengen echt heerlijk aan, de kwastjes zijn wat smaller maar ik vind ze zelf erg fijn. Klik trouwens hier om nog een laatste nailart met DV8 te zien!

Hebben jullie ook zo'n lakje die je al jaren hebt en nog steeds regelmatig gebruikt?


6 opmerkingen:

 1. Prachtig!! Ik houd van deze lakken:) Love China Glaze. Het is niet eens erg duur ofzo:)Kan je hier een stempel nail art mee maken? Ben wel benieuwd hoe dat er uit ziet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Myfantasticnails
  Er staan twee links in dit artikel naar stempelnailarts met dv8!
  Dat zijn deze: http://www.nailartcreations.nl/2011/03/notd-black-with-dv8.html
  en deze: http://www.nailartcreations.nl/2010/12/notd-omg-butterflies.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kleur. Jammer dat die niet meer in de winkel te koop is.
  En wat raar dat ik jou berichten van de afgelopen 3 dagen niet meer op facebook zie? Ik wilde net even wat opzoeken en toen zag ik ineens wat nieuwe berichten. Niet gezien op facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat reemd! Mijn zus had het er idd ook al over! Zal morgen de boel even nachecken!

   Verwijderen
  2. Oh en sowieso is er iedere dag om 05:30 een nieuw artikel op de site!

   Verwijderen
 4. Iedere dag om 5.30? Nouuuu....dan draai ik mezelf nog eens om hoor hahaha..da's me iets te vroeg :-)
  Ik heb nu alle berichten in 1x via facebook binnen gekregen *thumps up*

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations