donderdag 8 november 2012

Saffron - Colour 55

Een tijdje terug (toen het nog zomer was, zucht, ik mis het warme weer!) kocht ik in een klein op=op winkeltje wat lakjes van het merk Saffron. Had er nog nooit van gehoord, dus ik wilde de uitdaging wel aangaan om eens wat nieuws uit te proberen! Een tijdje terug heb ik al colour 53 en Colour 61 geswatcht. Ik moet toegeven dat ik nog niet helemaal om ben..!

Colour 55 is een mintgroen lakje. Niet helemaal geschikt voor de winterperiode, maar ik vond hem erg leuk staan als basis voor de lappenpop nailart. Dit mintlakje heeft een crème finish. Het kwastje uit dit potje vond ik erg springerig, de haartjes stonden een beetje alle kanten op wat het lakken moeilijk maakte.


In tegenstelling tot de andere lakken is de substantie van dit lakje niet dun. Het eerste laagje welke ik aanbracht was vrij sheer met behoorlijk wat kale plekjes. Ik vond de lak ook wat streperig aanbrengen, wellicht komt dit door het springerige kwastje. Na 2 lagen was de lak compleet dekkend, het duurt wel vrij lang voordat de lak compleet opgedroogd is! Niet geschikt voor de ongeduldige (zoals ik :P) onder ons!

Ik denk dat ik voortaan de lakken van Saffron aan mij voorbij laat gaan, ik ben helaas niet zo onder de indruk. Wat is jullie mening over de Saffron lakken?

4 opmerkingen:

  1. bij mij was het net omgekeerd dik en snel drogen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreselijke kleurxD Ik houd niet zo van dit soort lakjes. Het is wel mooi om te gebruiken voor een nail art. Achja ieder zijn eigen mening;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations