dinsdag 27 november 2012

[Vergelijking] Edward's Love & Into The Dark

 Vorige week liet ik jullie 3 van de lakken uit de Twilight Breaking Dawn part 2 collectie van Essence zien. Edward's love (hierboven het linker lakje) vond ik erg lijken op een lak die ik al uit een eerdere collectie had, namelijk Into the night (rechts, Moonlight collection). Vandaag ga ik deze lakken met elkaar vergelijken om te testen of ze nou echt zoveel op elkaar lijken!

Zou jij weten welke lak op welke nagel zit zonder dat ik het zeg? Als ik heel eerlijk ben was ik best verrast door het minimale verschil welke in deze twee lakken zit. Zoals je kunt zien hebben beide lakken een zwarte basis. Om verwarring te voorkomen:
Wijsvinger/Ringvinger: Edward's Love
Middelvinger/Pink: Into The Night

Een duidelijk verschil welke niet op de foto te zien is, is de dekking van de lakken. Edward's Love dekt met 2 lagen terwijl Into the Night al prima dekt met 1 laagje. De kleur is identiek. Het enige puntje van verschil welke ik kon ontdekken is de vorm van shimmer. Into the dark heeft iets duidelijker en meer zilveren shimmer terwijl Edward's Love iets grotere shimmers bevat. Dit verschil kun je overigens redelijk goed zien op de foto's maar was in real life amper te zien. Om te testen heb ik aan een aantal random mensen gevraagd of zij verschil zagen, de meesten waren ervan overtuigd dat alle vier de nagels één lak ophadden!

Wat vind jij van het verschil tussen into the dark en edward's love?

4 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een minimaal verschil. Maar wel leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken inderdaad heel erg veel op elkaar! Ik heb die Moonlight collectie nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De moonlight collectie is ook al vrij oud hoor! Was geloof ik van november 2010

   Verwijderen
 3. ik vind die van de moonlight collection mooier. Hij lijkt iets homogener, minder 'vies'.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations