vrijdag 4 mei 2012

3 Random Gelnail Designs

Eens in de zoveel tijd laat ik jullie een blogpost met een aantal gelnagel designs zien. Ik wil niet steeds één aparte post per set nagels maken, daarom los ik het nu zo op. Zo hebben jullie in 1x ook wat meer te zien! Onderstaande gelnagels zijn allemaal van mijn zus. Enjoy!

Once in a while I show you a post filled with some random gelnail designs. I don't want to make one blogpost for a new set every time, I think that would be pretty boring for you. So this is my solution: Making a blogpost with a few designs so it's more fun for you to watch! Below nails are gelnails from my sister, made by me. Enjoy!


Dit keer een nailart. Mijn zus is meestal meer van de french manicures, maar zo af en toe wilt ze wel eens een nailart. Ik heb bovenstaande nailart in een andere vorm al eens op mijn eigen nagels gemaakt. Zie hier. Nu heb ik een iets andere variant en andere kleuren gebruikt op de nagels van mijn zus.

This time I start with a nailart. My sister is more a french manicure person, but once in a while she can enjoy a nice nailart. I made above nailart in another way on my own nails a while ago, you can see them here. On her nails I made it a little bit different and used other colours.

Oeh een gewaagde french manicure! Ik vind het superleuk dat mijn zus steeds meer en meer open begint te staan voor nieuwe dingen. Zo was het in het begin altijd standaard een witte french, maar nu komen er echt knalkleuren op hoor! Hierboven een french manicure met China Glaze - Flip Flop Fantasy, een neon kleur!

Oeh I love this one! It's so nice that my sister wants more different things on her nails lately. At the beginning she just wanted the plain white french manicure but now she choosed this colour! Above french manicure is made with China Glaze - Flip Flop Fantasy, a neon colour!

Ook de laatste set is een set met french manicure. Ook weer zo'n gave knalkleur! Lime groen! Deze french manicure is gemaakt met China Glaze - In The Lime Light.

The last set is also a french manicure. Another awesome neon, a lime one! I used China Glaze - In The Lime Light for this french manicure.

Wat vinden jullie van de nailart en knallende french manicures? / What do you think about the nailart and popping french manicures?


1 opmerking:

  1. De bovenste, die met die blauwe french en zwarte vlindertjes vind ik super cute! Echt heel mooi, en de kleuren passen goed bij elkaar =D!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations