dinsdag 29 mei 2012

Notd: Bang Bang!

Degene die deze website al wat langer bezoeken weten inmiddels wel dat ik soms nailarts maak met een bepaald thema. Voor feestjes, voor Kerstmis, met Pasen, ik gebruik alles om een leuke nailart voor te creëren! Zo is de nailart van vandaag ook speciaal ergens voor gemaakt. Kijk je mee? 

Some of you who're visiting this website a little bit longer already know that I use everything for a reason to create a nailart. For a party, Christmas, Easter, I use everything! Today's nailart is also made with a reason!


Vereniging Cartouche bestond afgelopen april namelijk 25 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid maakte ik bovenstaande nailart. De nailart is een gestempelde dit keer. Met konad producten! De combinatie van mat en glanzend vind ik de laatste tijd helemaal leuk, dus ook dit keer weer deze combinatie!

Club Cartouche celebrated his 25 years of excisting last April. Ofcourse especially for this day I made above nailart. It's a stamping nailart this time, with Konad! I also used the combination of matt and shiny nailpolishes again, I just love those combinations!

Als basis voor de nailart gebruikte ik hier een zwart lakje met oranje glitters. Grand- Plié in Black van Essence. Hieroverheen gebruikte ik een matte topcoat. In eerste instantie wilde ik graag een combinatie van mat zwart en zilver gebruiken, helaas pakte de zilveren stempellak niet zo mooi. Uiteindelijk besloot ik een witte stempellak te gebruiken. Ik heb Konad plate S5 gebruikt om te stempelen!

For the base I used a black polish with orange glitters. This is Grand-Plié In Black from Essence. I used a matt topcoat on top of it. I wanted to use the combination of matt black and silver at first, unfortunately the silver stamping polish wasn't noticable enough. I decided to use a white stamping polish instead. I used Konad plate S5 for this stamp!

Maken jullie ook wel eens nailarts voor een bepaalde gelegenheid? / Do you make nailarts for special days? 

7 opmerkingen:

 1. ziet er leuk uit!!
  Ik maak soms thema nailart als ik zin heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat leuk! Ik maak ook graag thema nail arts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Mijn complimenten! Ik had nog een ander vraagje. Mijn nagels zijn altijd vrij kort, maar die van jou zijn precies de goede lengte. Smeer je er iets bijzonders op?

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem,

  Thanks! Ik smeer eigenlijk niets bijzonders op mijn nagels. De sterkte van je nagels is ook voor een deel erfelijk bepaald. De mijne zijn vrij sterk maar ook bij mij breekt er wel eens wat af. Ik probeer in ieder geval wel iedere week een korte manicure te doen (nagels buffen(dit doe ik niet iedere week want ook hier kunnen je nagels dunner van worden), nagelriemen terugduwen en even insmeren met een nagelriemolie. Verder draag ik bijna altijd nagellak, in nagellak zit ook een soort van verharder welke je nagels wat steviger maakt. Probeer ook remover met aceton te vermijden wanneer je wat slappere nagels hebt! Hopelijk heb je wat aan deze tips.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations