zondag 27 mei 2012

Notd: Roses!

Afgelopen week liet ik via Instagram een kleine sneak peak van een nieuwe nailart zien die ik maakte. Ik kreeg ontzettend veel reacties van meiden die graag de nailart wilde zien. Dus bij deze vandaag de post met de roosjes nailart! 

Last week I made a sneak peak picture on Instagram from a new nailart. I recieved lots of nice comments and questions from ladies who wanted to see the nailart better. So today the rose nailart from the sneak peak!


Dit is de nailart waar ik het over heb! De nailart is een combinatie van stempelen en handgemaakt. Ik wilde dit keer echt perfecte roosjes, de roosjes zijn dus gestempeld. De blaadjes en stipjes heb ik als decoratie erbij gemaakt.

This is the nailart which I'm talking about! The nailart is a combination of stamping and handmade nailart. I wanted perfect roses, so I stamped the roses. The leaves and dots are handmade as an extra decoration on my nails.

Ik ben begonnen met een matte witte basislak. Dit is BK Nailpolish - Nr 16. Mijn potje is echt al voor meer dan de helft leeg, het is echt een perfecte witte lak! Toen dit compleet droog was heb ik de stempelspullen erbij gepakt. De roosjes komen van een Fauxnad plate van Ebay. Ik heb gestempeld met de rode stempellak van Konad. Ik heb de roosjes een beetje random gestempeld.

I started this nailart with a white matt base. This is BK Nailpolish - Nr 16. My bottle is almost empty, it's the perfect white base polish! When this was dry I searched my stamping stuff. I used a Fauxnad plate and I stamped them with my red Konad stampingpolish. I stamped the roses randomly on my nails.

Ik heb uiteindelijk de blaadjes met Catrice - King Of Greens gemaakt met een apart nailart kwastje. Om de té witte plekken op te vullen zocht ik een geel lakje op. Met dit gele kleurtje heb ik een aantal stipjes in een driehoek vorm gezet. Ik koos ervoor om geen topcoat aan te brengen op deze nailart om de matte witte basis te behouden. 

Up next I painted the leaves with Catrice - King Of Greens and a nailart brush. For filling up the white spots I took a yellow polish. With this yellow colour I made some dots in a triangle shape. I haven't used a topcoat on this nailart, I wanted to keep the matt base and the shiny roses.

Wat vinden jullie van deze nailart en de combinatie van mat/glanzend? / What's your opinion about this nailart, what do you think about using matt and shiny polishes at the same time?

9 opmerkingen:

 1. Super mooi! Zoiets heb ik pas ook een keer gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus toch... gestempeld! :) Zoiets vermoedde ik al, ze zagen er nét iets te perfect uit om met de hand gedaan te zijn. Erg leuke nailart, super goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kim,

  Hihi klopt! Had ook al iets bij de comments gezet toen je het zei! Roosjes kun je ook met de hand maken maar dan worden ze idd nooit zo perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw het is echt super! De combinatie van met de hand en gestempeld vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations