vrijdag 11 mei 2012

[Nailart Week] Day 5: Lace Nails

Afgelopen dinsdag plaatste ik een nailart waarbij ik een 'kant' design gestempeld heb. Wil je hem nog even terugzien, klik hier!  Nu wilde ik de uitdaging aangaan om een keer écht kant te gebruiken in een nailart. Dit zie je vaker voorbij komen, dus zo deed ik ook mijn poging. Ik moet zeggen dat het er nogal lachwekkend uitzag..

Last tuesday I placed a nailart with a lace stamp. Do you want to see it, click here! Now I gave myself the challenge to use real lace for a nailart. I've seen this on the internet everywhere so I wanted to try it myself. I have to admit, this nailart is a nailart to laugh about!


Hierboven mijn linkerhand. Ik heb vrij dik kant gebruikt. Dit kant is afkomstig van een oude legging die ik verknipt heb. Uiteindelijk waren de dikkere stukken kant in mijn ogen niet zo geslaagd. Het design op mijn pink bijvoorbeeld met enkel het 'visnet' kant vind ik wel erg leuk.

Above my lefthand. I used pretty thick lace from an old legging which I cut in pieces. The thick pieces of lace aren't that nice on my nails, but I do like the design on my pinkie with just the 'fishnet' lace.

Dit was mijn rechterhand. Hier zitten wat meerdere stukken dik kant op. Ik heb geprobeerd hier de bloemetjes ook aan te brengen op mijn nagels. Dit is aardig gelukt op mijn middelvinger. Op mijn duim zie je op het kant een bruinige kleur, dit zat gewoon in de legging zelf want het was geen compleet witte kanten legging. Goed uiteindelijk weet ik niet wat ik ervan vind, ik kan nou niet zeggen dat ik het mooi vind.. Maar het was wel leuk om te proberen!


This was my righthand. Here are multiple thick pieces of the lace. I also tried to add some flowers which are on my middlefinger and thumb. Don't mind the brown spot on the flower on my thumb, this was just the colour on the lace itself it wasn't a complete white legging. Well I'm not sure what to think about this nailart, I can't say I like it.. But it was nice to try it out for once!


Wat vinden jullie van de kant nagel trend? / What's your opinion about the lace nails?

7 opmerkingen:

 1. Ik wil dit ook een keer gaan uitproberen, maar dan hopelijk met zwart kant. Vind ik toch iets mooier denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Vera,

  Zwart is ook veel mooier hoor! Helaas had ik zelf alleen wit kant in huis, wilde voor zo'n experimentje niet weer apart kant halen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very cute! Nog nooit iets met lace geprobeerd, vind het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel apart! ik weet niet of ik het nou echt geweldig vind maar het idee is wel superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Miriam,
  Je zou het gewoon eens voor de lol moeten proberen, het is hartstikke leuk om te doen!

  @ Arletta,
  Ik denk er precies hetzelfde over, weet zelf nou ook niet of ik het mooi of spuuglelijk moet vinden! Ik denk sowieso dat het mooier is wanneer je dunner kant gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel apart... net wat je zelf ook zegt...denk dat dunner kant mooier is... maar vind het niet lelijk hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het een beetje op slangen huid lijken op je linkerhand

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations