woensdag 30 mei 2012

China Glaze - Atlantis

Vorige week en afgelopen weekend was het súpermooi weer! Bij mooi weer pak ik snel holografische nagellakjes of mooie glitterlakjes. Zo koos ik dit keer voor China Glaze - Atlantis. Helemaal overtuigd dat ik dit lakje al eens op mijn blog had laten zien, shame on me: dat had ik dus niet! Ik ga jullie dit juweeltje niet onthouden, bij deze dus de swatches!

Last week and weekend the weather in the Netherlands was super nice! When the weather is good I always use holographical polishes or glitterpolishes. This time I choosed China Glaze - Atlantis to wear. I convinced myself I already showed you this polish, well shame on me: I didnt! So now I will show you Atlantis!


Meteen kun je al zien wat voor prachtig lakje Atlantis is! Ik ben zelf vooral fan van glitterlakjes met gekleurde basis. Gelukkig heeft Atlantis dit, een mooie zeegroene basis vol met glitters!

You can see how beautiful it is immidiatly! I'm a big fan of glitterpolishes when they don't have a sheer base. Lucky me, Atlantis has a coloured base. The base is seagreen and filled with glitters!

De glitters in Atlantis zijn holografisch. In het zonnetje zie je de meest prachtige kleuren glitters van je nagels afsprankelen. Ik heb dit lakje al ruim twee jaar en het was één van mijn eerste China Glaze lakjes. Nog steeds lakt hij prima en is hij niet dik geworden.

The glitters in Atlantis are holographical. When you look at your nails in the sun you will melt. The most gorgeous glitters are shining on your nails! I have this polish for more than 2 years now. It was one of my first China Glaze polishes and still it applies nice! No thick polish yet!

Wat vinden jullie van Atlantis? / What do you think about Atlantis?

11 opmerkingen:

 1. Heeft iemand tips voor mijn eerste china glaze lakje?? Want er zijn zoveel kleuren :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Koekiess,

  Zijn er bepaalde kleuren die je nog niet hebt waarvan je denkt: zo'n kleur wil ik graag? Ik vind sowieso deze een aanrader, maar deze is vrij lastig te verkrijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Syvia,

  Oke, bedankt! Ik wist echt niet welke ik moest kiezen, maar ik denk dat ik een groene neem!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben trouwens koekiesss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Minkie,

  Qua groene lakjes vind ik Tree Hugger erg mooi(licht groen) net zoals Emerald sparkle (donker groen met glitters) en Four leaf Clover. Als je even naar de 'my polishes' page (bovenaan de pagina, tabblad) gaat kun je de swatches van deze lakjes vinden! (even op de namen klikken). Verder is Ruby Pumps (rode glitter) een aanrader, dit is ook één van de populaire China Glaze lakjes! Heel veel succes met kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. china glaze has a really nice formula,,,

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations