donderdag 10 mei 2012

[Nailart Week] Day 4: Half Moon Leopard

Op Instagram (en de Instagram #4 post van gister) konden jullie al een half moon manicure zien. Ik heb de half moon manicure niet zomaar kaal gelaten, ik wilde er iets leuks mee doen! Ik heb mij laten inspireren door TheDailyNail.

I showed a picture on Instagram (and in the Instagram #4 post) with a half moon manicure. I didn't let it that way, I wanted to do something fun with the half moon manicure! I inspired this nailart on a manicure from TheDailyNail.


 Voor deze nailart heb ik een combinatie gemaakt van een half moon manicure en de luipaard print. Ik ben begonnen met de gehele nagel in 1 kleur te lakken. Ik heb hier E.L.F. - Fire Coral gebruikt. 


For this nailart I used a combination from the half moon manicure and the leopard print. I started polishing my complete nail in 1 colour. I used E.L.F. - Fire Coral.


Toen ik mijn complete nagel gelakt heb, heb ik de half moon gemaakt. Ik heb hier het lakje Catrice - Salmon & Garfunkel voor gebruikt. Echt een prachtig lakje en zeker een aanrader. Ik zal binnenkort even swatches maken voor jullie!


When I polished my complete nail I started making the half moon manicure. I used Catrice - Salmon & Garfunkel for this half moon. A gorgeous polish, I will show you some swatches soon!


Als laatste heb ik de luipaard vlekken gemaakt. Dit heb ik met een donkerbruin lakje gedaan, de vlekken heb ik omlijnd met een zwart lakje. Wanneer je dit alles gedaan heb krijg je uiteindelijk bovenstaand resultaat. Een niet al te drukke nailart, maar wel ontzettend leuk!


The last step is making the leopard spots. I painted them with a brown polish and lined them with black. When you do all of above steps you will have a very nice manicure! It's not a very busy nailart but I like it!


Wat vinden jullie van deze half moon luipaard nailart? / What do you think about this half moon leopard nailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations