zondag 6 mei 2012

Nail Growth Experiment #3

Deel 3 alweer van het experiment! Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag ga ik het verschil laten zien tussen mijn nagels twee weken geleden (22-04-2012) en vandaag (06-05-2012). Zijn jullie ook benieuwd naar het verschil van twee weken?

Already part 3 of the experiment! Time does fly! Today I will show you the difference between my nails two weeks ago (22-04-2012) and today (06-05-2012). Are you curious for the difference? Well I am!


Zo zagen de nagels van mijn linkerhand eruit twee weken geleden.. / This is how my nails looked like two weeks ago on my left hand..

 Mijn nagels lijken hier op de foto een stuk korter dan ze in real life zijn. De tips van mijn nagels zijn namelijk behoorlijk verkleurd door het lakken waardoor de bovenkant meer geel dan wit is. De nagels van mijn wijsvinger is wat aan de slappe kant, deze splijt ook vrij snel, heb ik altijd al gehad overigens. Ik verbaas me enorm over de snelheid waarmee mijn duimnagel groeit!


My nails look way shorter then they are in real life on these pictures. My nails are pretty stained because of the polish, so half of my white tip is yellow. The nail of my index is pretty thin, I've always had problems with this nail so it's not a surprise for me. As long as it doesn't break! I'm very surprised with my thumbnail, not normal how fast it grows.

 Nagels van mijn rechterhand twee weken geleden/ / Nails from my right hand two weeks ago.


En dit zijn de nagels van mijn rechterhand op dit moment. De nagels van mijn rechterhand zijn een stuk minder geel dan die van mijn linker. (links = swatchhand ;-)) Dit gaat in ieder geval al lekker snel! In ieder geval is mijn nagel al voor iets meer dan de helft gegroeid in die twee weken tijd!


And the nails of my right hand now. These nails are a little bit less stained then my left hand (left = swatch hand ;-)). It's growing pretty fast! In two weeks I think my nails multiplied!


En? Hoe is jullie resultaat? / And? What's your result?

 


6 opmerkingen:

 1. Dit soort experimenten zijn leuk! Altijd leuk om een verschil te zien :)

  Mijn nagels zijn de afgelopen week ook ineens heel hard gegroeid, terwijl ik niks anders doe ofzo. Maarja, ik ben er blij mee :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je experiment te volgen! Je ziet inderdaad dat er lengte komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @fjeahilovenails,miriam

  Haha ja leuk om te zien hè, vind het zelf ook leuk om de voor en na foto's te zien na een week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk experiment om te zien! Somehow groeien mijn 0nagels redelijk snel, alleen ook de nagel van mijn wijsvinger(s) splijt echt te snel :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Arletta,

  Apart he dat die wijsvinger nagels zo snel splijten? Heb zelf eigenlijk ook nog niet echt iets gevonden wat er tegen werkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof om het verschil te zien! En wat kan het hard gaan he? Mijne groeien ook als kool. Als ze weer eens afbreken ga ik het ook bijhouden haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations