zondag 13 mei 2012

Nail Growth Experiment #4

We zijn inmiddels alweer 3 weken verder. 3 Weken geleden waren mijn nagels nog kleine kortgeknipte stompjes. Ben jij ook benieuwd hoe het er vandaag uitziet?

Already 3 weeks are gone since I started this experiment. 3 Weeks ago my nails were some short little things. Are you curious how they look today?

De stompjes drie weken geleden van mijn linkerhand.. / The nails three weeks ago from my left hand.

 
En nu drie weken later, zien mijn nagels er zo uit. Ik heb echt het idee dat mijn nagels deze afgelopen week enorm gegroeid zijn. Neem nog maar eens een kijkje bij #3! Ik begin eindelijk weer blij te worden met de lengte van mijn nagels. En dat na 3 weken al!

And now three weeks later.. My nails look like this! I really have the idea that they grow a lot this last week. Take a look at experiment #3 and judge for yourself! I'm finally starting to be happy with the length of my nails again.

En hier mijn rechterhand 3 weken geleden. / My right hand 3 weeks ago.

De nagels van mijn rechterhand op dit moment! Van beide handen beginnen mijn nagels echt weer wat lengte te krijgen! Ik wist zelf al dat mijn nagels vrij snel groeien, maar toch vind ik het erg leuk om het op deze manier bij te houden! Ik heb nog niet de lengte bereikt die mijn nagels hadden voordat alles kort werd, maar dit zal ongetwijfeld niet heel lang meer duren. Ik ga er ook nog even over nadenken hoelang ik dit experiment nog ga doorzetten!

The nails on my righthand at this moment! The nails from both hands grow really fast, I really enjoy seeing how quick they really grow! I still don't have the same length as before I cutted my nails, but I don't think this will last very long. So I will think about how long I will keep continueing this experiment!

Hoelang vinden jullie dat ik nog door moet gaan met dit experiment? / How long do you think I have to continue this experiment?

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Mijn nagels groeien altijd super snel, soms is het zelfs irritant haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ziet al veel verschil!
    Mijn nagels groeien altijd supersnel, terwijl ik ze kort probeer te houden maar t valt bijna niet bij te vijlen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations