dinsdag 15 mei 2012

[Video] Nailpolish Stash!

Eindelijk na heel veel beloofd te hebben, heb ik alles een beetje naar smaak ingedeeld en is mijn stash klaar om gezien te worden! Ik ben vrij vlot door mijn stash heengegaan om ervoor te zorgen dat het filmpje niet té langdradig wordt! Veel plezier met kijken!

At last, the stash video today! I finally managed it to clean up all the loose polishes in my room, and now my stash is ready to be seen! I've recorded it pretty quick just to be sure it doesn't take too long to watch. Enjoy the video!


 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een kijkje in mijn stash te nemen! Mocht je nog vragen hebben kun je deze uiteraard stellen bij de comments, ik zal er zo snel mogelijk op reageren!

I hope you enjoyed it! If you have any questions, don't hesitate and let me know in the comments! I will answer as soon as possible!

10 opmerkingen:

 1. Haha wat grappig, jouw stash lijkt heel veel op mijn stash voornamelijk la femme, essence, catrice, stripers xD I like cheap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Myfantasticnails,
  Klopt! Ik vind dat lakjes van Catrice echt niet slechter zijn dan OPI. Ik heb ook een stuk of 30 China Glaze lakjes en hier en daar tussen door andere merken zoals Essie, Nubar, Orly etc. Maar het overgrote deel is inderdaad vooral Catrice, La Femme Beauty en Essence. Ben de laatste tijd helemaal gek van de lakjes van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like seeing how everyone stores there nail polish.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je stash echt super! ook lekker budget
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, je hebt echt veel goede en leuke lakjes. Ik heb ook zo'n ladekastje, wat superhandig is(ik heb het op kleur en merk georganiseerd). Maar stel, je zoekt een specifiek lakje.. hoe vind je zo'n lakje terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Stephanie,

  Ik heb een mapje (zie filmpje Sorteren van Nagellak: http://www.youtube.com/watch?v=mTA2ZjlIpmE )
  hierin staan alle lakjes die ik heb met een swatch ervoor. Ik weet zelf waar ik de verschillende merken lakjes heb (1 la is bijv gevuld met Essence, Safari en Max) met een bovenaanzicht kan ik zelf vaak wel zien welk lakje ik nodig heb! Daarnaast graai ik zovaak door mijn nagellak heen dat ik precies weet welk lakje waar ligt. Ik hoef ook eigenlijk nooit lang te zoeken als ik op zoek ben naar een bepaald lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dan zijn echt heel heeel veel lakjes, haha, er groeit een monstertje van jaloezie op mijn rug, dat wordt sparen hier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Sera,
  Dat is niet nodig hoor, ik heb de lakjes niet allemaal binnen een korte tijd gehaald! Ik ben nu bijna 2 jaar bezig met bloggen en daarvoor was ik al bezig met nagellak. Ik spaar nu dus zo'n 3,5 jaar lakjes en ik heb ook heel veel lakjes gekregen of gewonnen. Hoelanger je bezig bent met nagels hoe meer lakjes er komen haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations