donderdag 12 september 2013

Catrice - Papa Don't Peach

Oranje/Perzikkleurige nagellakken draag ik persoonlijk niet zoveel. Eigenlijk alleen maar tijdens bijvoorbeeld Koninginnedag oid! Tijd om daar verandering in aan te brengen! Vandaag laat ik jullie de swatches van Papa Don't Peach zien!

Papa don't peach is een perzikkleurige crème nagellak. Echt heel perzik vind ik hem niet, ik vind dat er ook nog best wat oranje door de lak heen zit. Daarmee maakt deze kleur zich wel weer anders dan de overige felle oranje nagellakken of juist de pastelkleurige perzikkleuren.


Deze lak is als het goed is inmiddels verdwenen uit het assortiment (ik vond deze in de kortingsbak). Dit betekend wel dat je met wat goed zoeken deze leuke lak met korting kunt scoren!

Helaas had ik zelf niet echt een geweldig lakje te pakken. De haartjes van het kwastje waren erg springerig en dit lakte niet bepaald makkelijk (zal denk ik wel gewoon aan mijn lakje liggen!). De lak dekt verder met 2 lagen maar is wel iets streperig in haar finish.

Hebben jullie Papa don't peach al? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations