donderdag 26 september 2013

Essence - That's What I Mint

Dat ik naast paarse nagellakjes (draag het véél te weinig!) ook gek ben op mintgroene lakken weten de meesten van jullie wel! Daarom vind ik het ook erg lastig om nieuwe mintgroene kleuren die ik vind te laten staan. Hierdoor belande Essence - That's What I Mint uiteindelijk ook in mijn mandje!

Echt écht mintgroen vind ik TWIM(afkorting!) helaas niet. Ik vond hem toch af en toe iets meer naar lichtblauw neigen dan naar écht mintgroen. Dat mag de pret verder niet drukken want de kleur is verder wel erg mooi!


Op de swatches lijkt het alsof TWIM een creamy finish heeft, in real life heeft dit lakje een héle, maar dan ook héle lichte shimmer finish. Ook op je nagels lijkt het dus gewoon een creamy finish en niet enkel op de swatches!

De lak dekt verder prima met 2 laagjes. Geen problemen met de applicatie en de kleur is toch ook wel erg mooi!

Wat is jullie favoriete mintgroene lak? De mijne komt toch wel uit de Essence LE - Floral Grunge!

7 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik kan het mint nagellakje van MAX ook erg aanraden! Die heeft vind ik een mooiere kleur hebben als deze :) Ik heb een battle gedaan op mijn blog met die 2 nagellakjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik een tijdje geleden ook geswatcht en is idd een prachtige mintgroene kleur!

   Verwijderen
 2. Zo'n mooi kleurtje, was één van mijn favorieten deze zomer :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dit is ook een van mijn favoriete kleuren. Deze is inderdaad heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje en leuke naam zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations