vrijdag 6 september 2013

Yes Love - Nr 10 (Matte)

Afgelopen weekend liet ik jullie in de shoplog al een aantal Yes Love nagellakken zien. Deze nagellakken blijken vooral in landen zoals Spanje en Frankrijk te koop te zijn. Ik kocht deze lakken in een sieradenwinkel genaamd Tovli. Voor 3 lakken betaalde ik €5,-. Een mooie prijs en de lakken hebben erg leuke finishes! Ik teste als eerste nr 10, de matte nagellak uit!Ik zwichtte eigenlijk meteen al voor de kleur. Deze leuke nagellak heeft een oranje/rode kleur en een matte finish. Het leukste is dat de lak ook wat shimmer bevat maar dat deze ook mat wordt. Erg leuk, dit zie je niet vaak! Jammer genoeg wilde de lak niet compleet dekken. Bij 3 laagjes zag je nog steeds wat van mijn eigen nagels erdoorheen. Maar.... daar hebben we een oplossing voor!

Dé oplossing! Een basiskleur! Ik besloot om mijn wijsvinger en ringvinger te voorzien van een witte basis. 2 Laagjes lak eroverheen en voila, perféct! De kleur wordt door de witte basis iets lichter, je kunt er ook voor kiezen om een rood/oranje achtige basis te gebruiken, dan blijft de kleur hetzelfde of wanneer je hem iets donkerder wilt een zwarte basis.

Hierboven kun je het resultaat met een witte basis beter bewonderen. De lak is echt prachtig! Daarnaast heeft deze Yes Love nagellak een heel fijn kwastje en kun je de lak mooi aanbrengen. Ik ben nu nóg nieuwsgieriger naar de overige nagellakken, deze bevalt erg goed!

Wat vinden jullie van deze matte nagellak? Konden jullie het merk Yes Love al? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations