zaterdag 14 september 2013

[Shoplog] Essence, Catrice, Hema

Weekend! Hehe na weer een lange werkweek is het eindelijk weer een beetje tijd om uit te rusten. Vandaag heb ik voor jullie weer een shoplog! Afgelopen weekend heeft mijn zus wat Essence producten uit Friesland gehaald en zelf heb ik nog wat Catrice lakken tijdens het nagelfestival gescoord. Kijk je mee!

Als eerste de Essence gel nails at home producten. Gellak van een ander merk had ik al, maar vooral voor in de salon vind ik het erg leuk om verschillende producten uit te proberen en deze te testen. Ik moet nu alleen nog even op zoek naar iemand die de gellak wil dragen/testen (ik verander zelf té vaak van lak om een goed beeld te kunnen geven). Dus ben je woonachtig in Zaandam en lijkt een gellak manicure je iets om te testen, mail even naar info@nailartcreations.nl voor meer informatie!


De vorige keer kocht ik zelf al de paperprint, helaas was toen de transfer solution uitverkocht dus ook deze nam mijn zus voor mij mee. Daarnaast was mijn favo nude voor de french manicure leeg en moest ik dus op zoek naar een vervanging, daarom nam zij Sweet or Nude? ook mee. De nailart tattoo pen is bedoeld om figuren mee te tekenen en als cadeautje kreeg ik nog de rode fluffy powder.

Deze drie lakken kreeg ik ook nog als cadeautje van mijn zus. Twee lakken van de Hema en een Catrice lak uit de vorige LE. Tot zover de spulletjes uit Friesland!


Tijdens het nagelfestival kocht ik nog een glitter 3d nagellak 'Glorious Aquarius'. De naam kwam mij erg bekend voor maar de lak zelf niet. Blijkt dat in de vorige collectie ook een lak met dezelfde naam zat, ook een blauwe glitter, deze twee vergelijk ik binnenkort even met elkaar. Verder nam ik If I were a Boy en de glitterlak uit de LE Be Loud mee. De rest van de LE vond ik helaas niets aan en heb ik lekker laten liggen.


Ik scoor tijdens het nagelfestival vaak veel lakken van Catrice omdat ze dan gewoon net ff wat betaalbaarder zijn! Dit zijn Rosy One More Time, Miami Pink (heb ik tot nu toe geen goede verhalen over gehoord, ben benieuwd!) en Fuchsiarama.


De laatste drie lakken die ik meenam zijn: Two Million Baby, Nickel Minaj en Kitch me if you can. Er zitten intotaal drie glitterlakken in de collectie, de zilveren variant I'm dynamite had ik al.

Hebben jullie nog wat leuks gescoord tijdens het nagelfestival?

3 opmerkingen:

 1. Oh, die gellak van Essence moet ik proberen. Ik heb er hier bij mij naar gevraagd en toen kreeg ik van de verkoopster een duur flesje van 1 of ander duur merk en dat was gellak volgens haar en je had er geen lamp voor nodig maar het word wel net zo hard als gellak!!!!!!!!!!!! En stomme ik, ik heb me laten overhalen om het te kopen. Maar het is gewoon een ordinaire topcaot. Het smeert wat dikker maar blijft net zo zitten als iedere andere topcaot en is zeker geen gellak. Het lijkt erop maar het is het niet. Dus ze heeft mij compleet verkeerde info gegeven en ik ben er stom genoeg in getrapt. Heb al weken geen nagellak meer gedragen want mijn nagels scheuren of breken constant af. Ze zijn heel kort waardoor ik sneller op mijn huid smeer, en ik krijg ze niet langer. Dus ik baal al weken want ik heb zo veel leuke lakken en doe er nu niks mee. En aangezien ik nog steeds geen goeie gellak heb gevonden heb ik nog steeds kale nagels. Met gellak kan je je nagels toch steviger maken en langer laten groeien of vergis ik me daar in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje wat balen zeg! Misschien een tip:gellak heeft altijd een uvlamp nodig, heb je deze niet nodig gaat het niet om een gel gerelateerd product! Je zou ook een klacht kunnen achterlaten bij de winkelketen want een verkeerde voorlichting en expres dure producten aansmeren is geen goede service! Gellak verstevigd idd ook de nagels, je zou de variant van Essence kunnen uittesten (weet zelf dus nog niet hoe goed deze werken). Maar ook wanneer je nagels korter zijn: lekker lakken! In nagellak zit ook een verhardend middel dus dat is dan beter dan niets aan de nagels doen, daarnaast is het idd ook echt zonde wanneer je die leuke lakken niet kunt gebruiken!

   Verwijderen
  2. Tja, ik ben gewoon stom geweest want ik heb maanden gelnagels gebruikt en ik weet dat gel alleen keihard word met een uvlamp maar ja, ik ben gewoon in haar praatje getrapt dat het net zo hard word als wanneer je er gel op zou doen, dom, dom!!
   Maar ik ga er zeker een keer wat van zeggen want de info die ze gaf klopt echt niet.
   Maar goed, mijn nagels zijn dus echt heel kort waardoor ik ook gauw op de huid smeer en dan loop ik weer te kliederen om dat eraf te krijgen. En ik moet wel zeggen dat mijn nagels en nagelriemen er mooier uit zien nu ik geen nagellak draag. De constante nagellak remover die je gebruikt om de boel er weer af te halen doet mijn nagels echt geen goed. En ik heb nagelriem olie wat ik er altijd op deed en hand creme iedere dag maar het hielp allemaal niks, het was alsof het uitgedroogd was en bleef en dat heb ik nu dus niet. Dus ja, het is het ene of het andere vrees ik!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations