zaterdag 28 september 2013

[Nailart] OMG Nailstrips

Zoals beloofd deze middag het resultaat van de OMG Nailstrips! De variant die ik gekozen heb zijn de Love Nail Polish strips. Dit zijn stickers waarop een soort van krantenknipsels staan met roze/zwarte afbeeldingen en letters.Zoals je kunt zien is de applicatie van de stickers perfect! Geen vouwen, kreukels e.d. Bij het aanbrengen van de stickers is het de bedoeling dat je de sticker goed strak trekt en daarna plakt. Heb je perongeluk toch een vouwtje? Haal de sticker los en trek hem weer goed strak!

De stickers beloven 10 dagen mooi te blijven zitten. Ik heb zelf de stickers op dag 6 verwijderd omdat de randjes toch echt wel kaal begonnen te worden! Een tip van OMG Nailstrips zelf is om de stickers na het plakken even  te behandelen met een remover. Je dipt een wattenstaafje in de remover en brengt deze zachtjes aan over de sticker. Op deze manier 'smelt' de sticker goed op je nagels. Een minuutje laten drogen en dan een topcoat aanbrengen!

Ik heb zelf een behoorlijke tijd kunnen genieten van deze leuke stickers! Meestal zie je duidelijk wanneer iemand stickers draagt, maar dat was in dit geval niet zo! Dit zijn absoluut de beste nagelstickers die ik tot nu toe geprobeerd heb!

10 opmerkingen:

 1. Heel gaaf die print!!! Ik heb zelf altijd ruzie met die dingen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met alle andere nagelstickers had ik ook altijd ruzie! Dit zijn de eerste die soepel erop gingen!

   Verwijderen
 2. De prijs is er ook wel naar maar ze zitten inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt ze zijn niet goedkoop helaas. Gelukkig werken ze dan ook wel erg goed, er bestaan duurdere stickers van bijv l'oreal die net zo verschrikkelijk plakken als die ban de Action haha!

   Verwijderen
 3. I am a journalist for a newspaper, I need these!! x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations