woensdag 18 september 2013

[Nailart] Rock The Black

Afgelopen maandag beloofde ik jullie al een makkelijke nailart op Essence - We Rock The Green! Ik vond de kleur vrij lastig om te combineren met een andere kleur, hierdoor heb ik dit keer veilig voor zwart gekozen!

De basis voor deze nailart is dus Essence - We Rock The Green. Een mooie donkergroene shimmer nagellak. Omdat de lak zelf al erg mooi is heb ik de nailart wat rustiger en simpel gehouden!


Met een zwarte striper van fogan heb ik een soort van kettingmotief gemaakt over de lengte van mijn nagels heen. Het motiefje bestaat uit halfronde lijntjes. Je begint met een halfrond lijntje en gaat dan aan de andere kant verder etc etc totdat de lengte van de nagel voorzien is van het kettingmotief!

Gaan jullie deze simpele nailart zelf uitproberen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations