woensdag 11 september 2013

[Nailart] Miss Blue

Vandaag heb ik een leuke en makkelijk te maken nailart voor jullie! Het enige wat je nodig hebt is één kleur basis en een striper! 

Deze nailart is een combinatie van twee kleuren blauw. Een donkere en een lichte kleur, zo'n nailart zou je dus ook kunnen maken met een andere kleur in twee tinten! Als basis heb ik de mooie Essence - Miss Universe gebruikt.


De nailart verder is heel simpel. Ik heb met een lichtere blauwe striper van Max eerst twee schuine lijnen omlaag getrokken. Vervolgens doe je hetzelfde met twee schuine strepen omhoog. Laat de strepen elkaar overlappen om een leuk motief te creëren. Zoiets zou je bijvoorbeeld ook kunnen doen als full nail nailart!

Gaan jullie de nailart namaken? Als het gelukt is vind ik het ontzettend leuk om de resultaten te zien! Deze mag je dan posten via de facebookpagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations