woensdag 4 september 2013

[Gelnagels] Glitter Pink Nailart

Ik vind het zelf ontzettend leuk om steeds weer nieuwe nailarts te bedenken. Toch is het zo af en toe ook leuk wanneer dames in de salon zélf met een nailart idee aankomen. Dit keer bedacht mijn moeder zelf een nailart voor op haar gelnagels. Ze houdt niet van die opvallende dingen, dus ze heeft het rustig gehouden. 

De basis mocht lekker opvallen. Ze koos zelf voor de opvallende roze glitterlak van de Hema. Deze roze kleur staat erg leuk in combinatie met een donkere of juiste lichtere roze crème lak. Ik koos hier voor een lichte roze kleur om mee te werken.


Over de glitterbasis bracht ik met de lichte roze striper twee streepjes aan die door elkaar lopen. Om de nailart af te maken bracht ik met een dottingtool en een zwarte striper stipjes aan. Deze nailart is vrij makkelijk om te maken en kan nagemaakt worden met verschillende kleuren. Streepjes en stipjes zijn op het gebied van nailart het meest makkelijk, ben je dus aan het oefenen met nailarten, probeer deze nailart eens uit!

Wat vinden jullie van deze leuke zelfbedachte nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations