maandag 2 september 2013

[Review] Essence Sparkle Sand Effect - Me&My Lover

Vanaf het moment dat het Essence persbericht liet weten dat Essence met een sandstyle nagellak zou komen, kon ik al niet wachten! Meerdere nagellakmerken kwamen al met effectnagellakken, maar elke keer moesten de lakken online besteld worden en ik had weinig zin om 1 lak online te bestellen en daar dan de verzendkosten voor te moeten betalen. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik als een gek naar de Kruidvat ging toen duidelijk werd dat de nieuwe collectie aanwezig was!Essence heeft intotaal 3 sandstyle nagellakken uitgebracht. Inmiddels heb ik er twee, deze en de nude variant. Vandaag review ik Me&My Lover voor jullie. De rode sandstyle nagellak!

Bij de eerste keer uitproberen kreeg ik al meteen een 'whoa' gevoel! Wat een gave lak! Ik vind de rode kleur ontzettend mooi en de textuur finish geeft de lak wat extra dimensie. De bedoeling van de sandstyle is dan ook dat de nagellak grof aanvoelt op de nagels (alsof er zandkorrels in verwerkt zijn). Je moet er tegen kunnen, maar persoonlijk vind ik het een erg leuk idee!

Me&My Lover dekt prima met 2 laagjes. De lak brengt prima aan helemaal niet zo lastig als wat je zou verwachten van iets wat 'grof' is. Wel ga ik me nog even buigen op een eventuele nailart, ik vraag me af of je leuke nailarts kunt maken met zo'n grove basis! Ik ga dit nog even uittesten! 

Hebben jullie de nieuwe Essence Sparkle Sand Effect nagellakken al uitgeprobeerd? 

9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook fan van de sandlakken van Essence! Bij ons hadden ze de zwarte sandlak wel! Ik ben voor die gegaan en de rest laten liggen. Maar is die zwarte mooi! Overal glittertjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Correctie: Maar wat is die zwarte mooi!

   Verwijderen
  2. De zwarte heb ik zelf nog niet kunnen vinden. gelukkig gaat aankomend weekend mn zus richting een grote kruidvat dus ik geef haar gewoon een boodschappenlijstje mee haha!

   Verwijderen
 2. Ik ben echt enorme fan van deze lakken, rood is mijn favoriet en daarna de zwarte! Het is alleen beetje lastig ze te fotograferen. Ik hoop dat ze bij de volgende wisseling met meer verrassende kleurtjes komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt fotograferen gaat best lastig! Ik zou idd ook wel wat meer kleuren willen zoen, maar voor nu ben ik hier best tevreden mee!

   Verwijderen
 3. Ik heb er maar 1tje van Essence en dat is deze, ik vind 'm prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook en vind hem supermooi van kleur, vind het alleen spijtig dat het zandeffect er niet zo sterk uitkomt. Heb er eentje van China glaze ook en na 1 laag heb je precies een heel strand op je nagels, terwijl ik bij deze na 3 laagjes nog niet veel voelde

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations