zondag 22 september 2013

[Gelnagels] French Decoration Nailart

Op deze zondagmiddag heb ik weer een leuke nailart gemaakt op gelnagels voor jullie! Dit keer een variant van de french manicure. Een simpele nailart die mooi oogt en waarbij je gebruik van kleuren kunt maken. Kijk je mee?

De nailart bestaat uit een witte french manicure met daaroverheen glitters, streepjes en stipjes. Ik heb voor een witte french manicure gekozen. Je kunt er ook voor kiezen om deze french manicure een kleur te geven. 


Met een blauwe glitter heb ik wat detail gemaakt. Met een zwarte striper heb ik de lijntjes getrokken. Deze heb ik laten drogen en vervolgens met een dottingtool en een zwarte lak de stipjes gezet. Je kunt de blauwe glitter dus ook vervangen voor een andere kleur, net zoals de zwarte lijntjes en stipjes. Leef je uit zou ik zeggen!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations